Oferujemy catering dla firm (i nie tylko).

 


Kontakt: 514 124 957

 

PROPOZYCJE MENU

 

1. Menu komunijne 

 

ZUPY- rosół arabski (50 porcji)- strogonoff wołowy (50 porcji)
ZAKĄSKI I PRZYSTAWKI:- carpaccio z polędwicy łososiowej ( 3 duże patery)- galareta z kurczaka (40 porcji)- patery serów i wędlin (6 pater pół na pół)- półmiski warzyw marynowanych i świeżych (4 patery pół na pół)- jajka faszerowane (farsz do wyboru) (70 połówek: 35 z makrelą i 35 z pieczarkami)- tatar wołowy (35 porcji)
SAŁATKI:- sałatka z rukoli (3 salaterki)- grecka (z fetą i oliwkami) (4 salaterki)- caprese z pesto bazylikowym (3 patery)- kebabowa z grillowanym kurczakiem (4 salaterki)- tradycyjna warzywna z majonezem (4 salaterki)
DANIA GŁÓWNE:- karkówka duszona w czerwonym winie (45 porcji)- kotlety panierowane drobiowe (25 porcji)- ryba panierowana w migdałach (25 porcji)
DODATKI:- buraczki zasmażane (4 małe salaterki)- groszek z marchewką (4 małe salaterki)- młoda kapusta z boczkiem i warzywami (4 małe salaterki)- ziemniaki gotowane z koperkiem (6 dużych salaterek)- śląskie kluski z dziurkami (6 dużych salaterek)
MENU DLA DZIECI:- nuggets’y z frytkami i ketchupem (ok. 4 szt. nuggets’ów/osoba + duża porcja frytek/osoba)- pucharki lodowe (w zależności od ilości osób, które je zamówią)- owoce z bitą śmietaną i sosem toffi (w zależności od ilości osób, które je zamówią)
Ponadto dodatki typu: sosy, pieczywo, przyprawy itp.

 

2. Menu (20 osób)

 

ZESTAW I
Przystawki:- jajka faszerowane pieczarkami lub makrelą- śledzie w śmietanie- pikle i marynaty
Sałatki:-sałatka niebieska z serem pleśniowym, oliwkami i ananasem-sałatka kebabowa-sałatka majonezowa z kurczakiem
Dania główne:- strogonoff drobiowy lub wołowy- karkówka w czerwonym winie- morszczuk panierowany
Dodatki:-purre cytrynowe-śląskie kluski z dziurkami-surówka z pora-bigos
ZESTAW II
Przystawki:
-galareta z kurczaka-śledź w oleju-klopsiki w zalewie octowej
Sałatki:-sałatka grecka-sałatka z ryżem i tuńczykiem-sałatka krabowa
Dania główne:-barszcz czerwony z uszkami-pulpeciki w sosie koperkowym lub pomidorowo-oliwkowym-schab z morelami i śliwkami
Dodatki:-ryż z warzywami-kopytka-surówka z czerwonej kapusty-kapusta zasmażana
ZESTAW III
Przystawki:-kanapeczki z wędlinami i serami-ozory w galarecie-rolmopsy
Sałatki:-sałatka makaronowa z tuńczykiem-sałatka owocowa z pomarańczowo-imbirowym vinegrette-tradycyjna sałatka warzywna
Dania główne:-rosół arabski z jajkiem-filety z kurczaka panierowane-żeberka duszone w coca coli
Dodatki:-ziemniaki z koperkiem-ryż ze szpinakiem i oliwkami-buraczki z chrzanem-groszek z marchewką

 

3. Zestawy sałatkowo-przekąskowe (6-7 osób)

 

ZESTAW I
-tartinki na ciemnym pieczywie z pastami:-twarogową x2-łososiową x2-zestaw kanapek na świeżym pieczywie z serem i dodatkami x2-zestaw kanapek na świeżym pieczywie z wędliną i dodatkami x2-zestaw dodatków przekąskowych:-pikle i marynaty x1-świeże warzywa x1+zestaw świeżego pieczywa (4 rodzaje, ciemne i jasne) x2-sałatka kebab (z grillowanym kurczakiem) x2-sałatka niebieska (z serem pleśniowym i orzechami) x2
cena: 240+vat
ZESTAW II
-przekąski kanapkowe na kruchym pieczywie (wasa) z pastami i wędlinami x3-patera serów(4 rodzaje)x1-patera wędlin(4rodzaje)x1+zestaw świeżego pieczywa(4 rodzaje, ciemne i jasne)x2-sałatka grecka(z fetą i oliwkami)x3-sałatka nicejska(z tuńczykiem i papryką)x3
cena: 230+vat
ZESTAW III
-mix przekąsek a'la tartinki i kanapeczki z:-wędzonym łososiemx1-peperonix1-serem brie i camembert x1-mix serów i wędlin na paterze x2+zestaw świeżego pieczywa(4 rodzaje, ciemne i jasne) x2-sałatka capresex2-sałatka makaronowa ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i pinii x2-zestaw sałat z warzywami i dipamix2
cena: 220+vat

 

4. Menu przekąskowe (6 osób)

 

Zestaw tartinek na ciemnym pieczywie z pastami:
- łososiową x2- twarogową x2
Zestaw kanapek na świeżym pieczywie:- z wędliną i dodatkami x2- z serem i dodatkami x2
Deska wędlin x1Deska serów x1
Zestaw pikli i marynat x1Zestaw świeżych warzyw x1
Sałatki:Sałatka niebieska (z serem pleśniowym i orzechami) x2Sałatka grecka (z fetą i oliwkami) x2
Całkowity koszt oferty: 350 PLN + VAT
Wszelkie dodatki wliczone w cenę (talerzyki, sztućce, serwetki)
(430,50 PLN brutto)

 

5. Menu przekąskowe (70 osób)

 

Zestaw kanapek z pastami:- z jajeczną 70szt.- z twarogowo-serową 70szt.- z wędliną i dodatkami 35szt.- z serem i dodatkami 35szt.
Jajka faszerowane pastą rybną 70szt. (140 porcji)
Deski wędlin i pasztetów 7 pater
Deski serów żółtych i pleśniowych 7 pater
Zestaw świeżych i marynowanych warzyw przekąskowych 3 patery
Sałatki:Sałata caprese z pesto bazyliowym 7szt.Sałata wiosenna (mix świeżych sałat i warzyw z sosem vinegrette) 7szt.Sałatka warzywna z majonezem 7szt.Sałatka makaronowa z tuńczykiem 7szt.Sałatka kebabowa (z grillowanym kurczakiem) 7szt.Sałatka owocowa (z pomarańczowo-imbirowym vinegrette) 7szt.
Desery:Ciasto drożdżowe lub murzynek 35 porcjiCiasto szarlotka 35 porcjiCiasto sernik 35 porcjiCiasto z owocami (tarta) 35 porcjiZestaw kruchych ciasteczek 3 patery
Soki:- pomarańczowy 8l- jabłkowy 8l- z czarnej porzeczki 6l- grapefruitowy 6l
Woda:-gazowana 10l-niegazowana 15l
Kawa 10l, Herbata 10l, plus dodatki (cukier, mleko)
Całkowity koszt oferty: 40 PLN + VAT / osobaŁączny koszt oferty: 2800 PLN + VAT
Wszelkie dodatki wliczone w cenę (talerzyki, sztućce, kubeczki)

 

6. Propozycje menu sałatkowo-przekąskowego

 

Propozycja Menu Przekąskowo – Sałatkowego (24 os.)
- 120 kanapek: z serami i dodatkami 60 szt.z wędlinami i dodatkami 60 szt.
- sałatki: kebabowa x4grecka x4hawajska x4
- patera wędlin i serów x1
- zestaw pieczywa
- akcesoria serwisowe: talerzyki, widelce, serwetki
CENA 450 zł (brutto)
Propozycja Menu Przekąskowo – Sałatkowego (10 os.)
- zestaw kanapek z pastami: łososiową x2twarogową x2
- zestaw kanapek z: wędlinami x2serami x2
- patera: wędlin x1serów x1
- zestaw pikli i marna x1
- sałatki: makaronowa z tuńczykiem x2caprese x2
- zestaw pieczywa
- akcesoria serwisowe: talerzyki, widelce, serwetki
CENA 450 zł (brutto)
Propozycja Menu Przekąskowo – Sałatkowego (15 os.)
- jajka faszerowane 2 rodzaje
- sałatki: kebabowa x3grecka x3
- patera wędlin i serów x1 (duża)
- carpaccio x1
- śledzie w śmietanie (bądź oleju) x2
-kanapki z wędlinami i serami x2
- zestaw pieczywa- akcesoria serwisowe: talerzyki, widelce, serwetki
CENA 450 zł (brutto)

 

Propozycje mogą być dowolnie modyfikowane.

 




PayU